A változtatások a mentést követően azonnal életbe lépnek, de csak az ezt követően beérkező megrendelésekre lesz érvényes. A mentés pillanatáig a már rendszerünkben lévő megrendelések feldolgozásán ez már nem változtat.

Választ kaptál a kérdésedre?