Árubeszállítás

Annak érdekében, hogy a mindennapi munkafolyamatok gördülékenyen működhessenek, összefoglaltunk néhány dolgot a Webshippy raktáraiba történő árubeszállításokról.

Hogyan kell beszállíttatni a termékeket a Webshippy raktárába?

Mielőtt feltöltenéd a raktárkészletedet a Webshippy raktárában, létre kell hoznod egy Árubeszállítási előjegyzést az Admin rendszerben, amit a Termékkezelés / Árubeszállítások menüpontban tudsz megtenni. Jelöld meg, hogy mely raktárunkba szállíttatod a termékeket és mi a beszállítás tervezett időpontja, majd a következő képernyőn add meg, hogy mely termékekből, milyen mennyiségeket küldesz. Ha feltöltöttél mindent, akkor kattints a Véglegesítés gombra, így a raktárvezetőink értesülnek a beszállításról.

A hét melyik napján célszerű a raktárkészletet feltölteni?

A legtöbben a hét elejére időzítik az árubeszállításokat, ami miatt a raktárban nagyon nagy torlódás szokott ilyenkor kialakulni. Ha teheted válassz olyan napot, ami a hét középső, vagy második felében van, így segíted a mi munkánkat is, hogy minél gyorsabban tudjuk bevételezni a termékeidet.

Mettől meddig veszik át a raktárban a termékeket?

Raktárunkban, munkatársaink munkanapokon 9:00 és 16:00 óra között tudják átvenni a beküldött termékeket. Ha teheted, kérjük informáld a szállítmányozó partnereidet, hogy ebben az időszakban érkezzenek.

Mennyi ideig tart a bevételezés?

A bevételezés alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legkevesebb hibát ejtsük. A Webshippy célja az, hogy minden munkafolyamatot automatizáljon, de vannak olyan folyamatok, amiket mindenképp személyesen kell elvégezni – ilyen a termékek átszámolása is. Annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a hibamentes működést, a bevételezést két ember végzi, így egymást ellenőrizve törekednek arra, hogy véletlenül se rossz adatok kerüljenek a rendszerbe. Épp emiatt viszont a folyamat lassabb a többi, automatizált munkafolyamatnál. Törekszünk arra, hogy a bevételezéseket minél gyorsabban elvégezzük, de több webáruház tömeges árubeszállítása esetén ez esetenként akár három munkanapig is elhúzódhat. A bevételezést hivatalosan 1-3 munkanap között vállaljuk. A bevételezés feldolgozási idejét az áruszállítások lista nézetén megtekintheted.

Honnan értesülök a bevételezés megtörténtéről?

A sikeres bevételezésről rendszerünk automatikus email üzenetet küld, melyben láthatod a tervezett és az esetleges eltérésekből adódó bevételezett mennyiségeket. Az email egyben hivatalos átvételi elismervénynek is minősül.

Ha a fenti irányelveket szem előtt tartod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a leghatékonyabban fogjuk tudni kezelni a készleteidet. Ha bármi kérdésed van az árubeszállításokkal kapcsolatban, akkor a Webshippy Admin rendszerében bejelentkezve kattints a jobb alsó sarokban lévő Segítség gombra és munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdéseidre.