Karácsonyi munkarend 2019

Mivel egyre erősebben kacsintgat ránk a karácsony, legfontosabb célunk, hogy az év végi nagy hajrában is minden rendelést a megszokott precizitással és minőségben tudjunk teljesíteni webáruházad számára. Ezért kérjük, hogy az alábbi infókat olvasd el, és figyelj a benne szereplő határidőkre a zökkenőmentes rendelésteljesítés érdekében.

December 20. 12:00

Ez az a mágikus dátum, amely előtt beérkezett rendeléseket még ki tudjuk szállítani vásárlóidnak karácsony előtt belföldön. Aki erről lecsúszik, az a futárok ünnepi munkarendje miatt leghamarabb december 30-án juthat csak a rendeléséhez.

Nemzetközi csomagok

A megnövekedett közúti és légi áruforgalom miatt idén is jó eséllyel kitolódnak a szállítási időtartamok szállítópartnereinknél. Tapasztalataink szerint a külföldre küldött csomagok esetén 2019. december 10-ig leadott megrendelések esetén kivitelezhető, hogy a csomagok karácsony előtt megérkezzenek.

A fontos év végi dátumok:

  • Utolsó kiszállítási nap karácsony előtti kézbesítéssel (belföld): December 20. (kézbesítés: december 23.)

  • Utolsó kiszállítási nap karácsony előtti kézbesítéssel (nemzetközi): December 10. (kézbesítés: december 23.)

  • Utolsó kiszállítási nap karácsony előtt (belföld): December 23. (kézbesítés: december 30.)

Bevételezés 3 munkanapos átfutással

Az áruszállítások megsokszorozódása miatt az átlagos bevételezési idő megnövekedhet, vagyis az eddig megszokott 1-2 munkanapos átfutási idő akár a szerződésünkben vállalt 3 munkanap is lehet. Sürgős? Megoldjuk! Amennyiben sürgős bevételezésre van szükséged, kérlek vedd igénybe azonnali bevételezési szolgáltatásunkat, melynek segítségével a szolgáltatás megrendelésétől számított 24 órán belül készletre vesszük a termékeket.

Webshippy-ben rögzített árukiszállítások

Ha te magad rögzítesz árukiszállítást (pl. nagyobb megrendelődnek), melynek elszállításról te gondoskodsz, október 15-től nem 1, hanem 2 munkanapon belül fogjuk tudni teljesíteni a termékek összekészítését a szolgáltatás megrendelésétől számítva. Amint összekészítettük az árut, e-mailben értesítünk, hogy átvehető. Mindenképpen várd meg ezt az értesítést, így el tudjuk kerülni, hogy az áruért korábban érkezve várakoznod kelljen, amíg mi elkészülünk vele. Fontos: hétfői napra nem lehet kiszállítást rögzíteni, ugyanis a hétvégi megrendelések megnövekedése miatt ezen a napon nem áll módunkban árukiadást biztosítani. Amennyiben összekészítettük az árut az általad rögzített napra, adott hét utolsó munkanapjáig (péntekig) gondoskodnod kell az áru elszállításáról, különben visszamozgatjuk a termékeket a polcra, melynek költségét kiszámlázzuk. Az év végi forgalomnövekedés miatt kérjük, hogy erre fokozottan figyelj. Jó hangulatú ünnepi készülődést, valamint sok erőt, kitartást és örömteli izgalmat kívánunk az év végi pörgéshez!