Rendelés feldolgozás módja

A Rendelésfeldolgozás módja azt jelenti, hogy a Webshippy rendszerébe beérkező rendeléseket milyen eljárás szerint dolgozzák fel a munkatársaink. A beérkezett rendeléseknél több feldolgozási mód közül van lehetőséged választani:

  • Manuális

  • Automatikus

    • Monitoring nélkül

    • Monitoring szolgáltatással

    • Megakasztva

A rendelések feldolgozási módját a Beállítások > Szállítási és csomagkezelés beállítások menüpontban találod.

Manuális

A beérkező rendelések nem kerülnek automatikusan feldolgozásra egészen addig, amíg kiküldendő csomagokat manuálisan feldolgozásra engedélyezed. Csak a csomagolásra jelölt rendelések kerülnek kiküldésre.

Automatikus

Minden beérkező rendelés automatikusan feldolgozásra kerül. A nem kiküldendő csomagokat manuálisan szükséges kiválasztanod. Az így, manuálisan kijelölt csomagok nem kerülnek kiküldésre.

Az automatikus feldolgozási módot választva három további lehetőség közül lehet választani aszerint, hogy miként kezeljük a megjegyzéssel rendelkező csomagokat:

Automatikus, monitoring nélkül

Nem történik a rendeléseken külön vizsgálat. Minden beérkező rendelés automatikusan feldolgozásra kerül. A felületen továbbra is lehetőséged van manuálisan nem csomagolhatóra állítani rendeléseket.

Automatikus, monitoring szolgáltatással

A megjegyzéssel nem rendelkező rendelések automatikusan feldolgozásra kerülnek, azon rendeléseket, melyek rendelkeznek megjegyzéssel egy ellenőrző listára helyezi a rendszer, melyet a Webshippy ügyfélszolgálata feldolgoz (halasztott csomagolás, extra megjegyzés a futárnak) és ezt követően csomagolhatónak jelöl.

Az ügyfélszolgálati monitoring egy emelt díjas szolgáltatás, melynek részleteit a mindenkor érvényes díjszabásunk tartalmazza.

Megakasztva

A megjegyzéssel nem rendelkező rendelések automatikusan feldolgozásra kerülnek, viszont azon rendelések, melyek rendelkeznek megjegyzéssel automatikusan "megakasztva" státuszt kapnak. Ezeket manuálisan kell átnézned és csomagolhatónak jelölnöd.

Kiterjesztett idejű csomagfeldolgozás

A Webshippy rendszerébe a webáruházakból beérkező megrendeléseket alapszolgáltatásként 12:00 óráig dolgozzuk fel. Lehetőség van azonban igénybe venni a Kiterjesztett idejű csomagfeldolgozás nevű szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy akár a 17 óráig beérkező megrendelések is még aznap átadásra kerüljenek a futárszolgálatok számára.

Az emeltdíjas szolgáltatást a szerződött ügyfelek a Szállítási és csomagkezelési beállítások alatt tudják aktiválni.

A Kiterjesztett idejű csomagfeldolgozás egy emelt díjas szolgáltatás, melynek részleteit a mindenkor érvényes díjszabásunk tartalmazza.