Bemutatkozik a Dropshippy

A dropshipping értékesítés a világ legtrendibb fogalma jelenleg e-kereskedelmi körökben. Nagykereskedők, disztribútorok, online vállalkozók és influencerek ezreit mozgatja a téma, mely jelentősen átformálhatja az iparágat az elkövetkezendő években.

A Webshippy ezért gondolt egy nagyot, és 14 hónap fejlesztés eredményeként minden ügyfele számára elhozza a lehetőséget, hogy bármelyikük néhány kattintással dropshipping beszállítóvá vagy értékesítővé váljon, és ezzel jelentős forgalomnövekedésre, többletbevételre tegyen szert. Ismerd meg új termékünket: a Dropshippy-t!

Ismerd meg a Dropshippy rendszerét

Egy kattintással dropshipping beszállító, vagy dropshipper értékesítő lehetsz

Mostantól a Webshippy ügyfeleként dönthetsz úgy, hogy felkínálod termékeidet az általad megszabott nagykereskedelmi áron, hogy az összes többi Webshippy-s webáruház bővíthesse vele portfólióját, és szabadon értékesítse azokat saját vásárlói számára.

Emellett böngészhetsz a dropshipping termékkatalógusunkban, ahonnan kedvedre választhatsz termékeket, amikkel a saját webáruházad kínálatát bővítheted. A termékadatok, leírások, képek és az elérhető raktárkészlet automatikusan importálható.

Az idegen termékeket összesítve beszerezheted, és miután bankkártyával kifizetted őket, a saját eladott termékeidhez hasonlóan csomagoljuk, számlázzuk és szállítjuk ki őket a saját webáruházad nevében.

Dropshipping szolgáltatás

Miért legyél dropshipping beszállító?

A Webshippy ügyfelei közül bárki dropshipping beszállítóvá válhat. Ehhez annyit kell tenned, hogy a kiválasztott termékeidhez megadod az általad megszabott nagykereskedelmi, valamint ajánlott fogyasztói árat és engedélyezed a továbbértékesítésüket.

Fontos, hogy a termékeid rendelkezzenek jó minőségű fotókkal, termékleírással és a megfelelő kategóriába legyenek besorolva, mert ezek nélkül nem lehetséges a publikálás a nyilvános dropshipping katalógusba.

Figyelj arra is, hogy a nagykereskedelmi ár és az ajánlott fogyasztói ár között legyen egy “üzletileg egészséges” árrés, hisz ennek hiányában senki nem fogja jó szívvel árulni a termékeket!

Termékek belistázása néhány kattintással

Előnyök dropshipping beszállítók számára

 • Az értékesítésen nincs marketingköltséged, így a termékeidet alacsonyabb, nagykereskedelmi áron kínálhatod.

 • Olyan viszonteladók fogják értékesíteni az árudat, akik eleve hatalmas célközönséget érnek el.

 • A nagykereskedelmi eladásaidról automatikusan kiállítjuk a számlát az értékesítők felé, és a befolyt összeget a heti elszámolásban továbbítjuk számodra.

Miért legyél dropshipper értékesítő?

Legyél akár kezdő online kereskedő, aki az első termékeit keresi, vagy üzemeltess már működő webáruházat, könnyedén találhatsz új termékeket, amiket a Dropshippy termékkatalógusból egy kattintással importálhatsz (vagy manuálisan feltölthetsz) a meglévő boltodba.

Dropshipping termékek kiválasztása viszonteladásra

Előnyök dropshipper értékesítők számára

 • Weboldalad kínálatát új termékekkel bővítheted, ezáltal növelheted a kosárértéket

 • Webshopod meglévő látogatói nagyobb eséllyel fognak vásárolni, így növelheted az oldalad konverzióját.

 • Cash-flow -dat nem kell árukészletben tartanod, így azt fordíthatod marketingre, amivel még több vásárlót vonzol a webáruházadba.

 • Az árubeszerzésnek nincs szállítási költsége, hisz nem kell a nagykereskedőtől vagy a külföldi gyártótól átszállítani a termékeket.

 • Válj dropshipping beszállítóvá, vagy találj új termékeket a webshopodba!

A Dropshippy segítségével a dropshipping értékesítés mostantól bárki számára könnyedén elérhető. Tudj meg többet az indulásról, nézd meg a bemutató videókat, vagy kérdezz Dropshippy tanácsadónktól.

Hogyan tovább?

 1. Olvasd el a Gyakori Kérdéseket és ha valamire nem találod a választ, bátran lépj kapcsolatba a jelenlegi Webshippy kapcsolattartóddal

 2. Tudd meg, hogyan listázhatod be a termékeidet a Dropshippy katalógusba és publikálj minél több terméket, hogy mielőbb hozzáférjenek más webáruházak és bővíthessék velük saját portfóliójukat

 3. Böngészd a Dropshippy Termékkatalógust és válogass a jobbnál jobb termékek között, amikkel a portfóliódat bővítheted!

 4. Van olyan beszállító, akinek a termékeit szívesen értékesítenéd, de nem találod? Jelezd nekünk, vagy ajánld a Dropshippy -t, és mindent megteszünk, hogy mielőbb a katalógusban tudhassuk.