Webáruházak integrálása

Shoprenter webáruház összekapcsolása a Webshippy rendszerrel

261 views January 30, 2018 September 25, 2018 Perényi András 2

A Webshippy rendeléskezelő és csomagolás-optimalizáló szoftvere lehetővé teszi, hogy a webáruházadba érkező rendeléseket valós időben lássuk és amennyiben a raktárkészlet lehetővé teszi, azonnal csomagoljuk és átadjuk a szállítmányozó partnerek részére kiszállításra. A rendszerben lehetőséged van nyomon követni a csomagjaid állapotát, valamint naprakész információkhoz férsz hozzá a pénzügyeiddel kapcsolatban.

Shoprenter integráció

Amennyiben a webáruházad Shoprenter alapú úgy a Webshippy rendszerével könnyedén összekapcsolhatod, a Shoprenter alapértelmezett beállításainak köszönhetően. A Shoprenter integráció az alábbi adatkommunikációt támogatja:

Rendelések importálása Terméktörzs importálása Készlet visszaszinkronizálás Kiküldöttségi állapot visszaszinkronizálása Utánvét beérkezés visszaszinkronizálása Csomagkövetési azonosító visszaszinkronizálása
Shoprenter x x x x

Telepítés és beállítások

 1. A Webshippy rendszerében navigálj a Beállítások / Webáruházak kezelése oldalra, ahol tetszőleges számú webáruházat rendelhetsz hozzá a profilodhoz.
  Shoprenter webáruház és a Webshippy logisztikai rendszer összekapcsolása
 2. Adj hozzá egy új webáruházat a Shoprenter logóra kattintva.
  Shoprenter webáruház és a Webshippy logisztikai rendszer összekapcsolása
 3. A felugró ablakban add meg a webáruházad nevét, adj meg egy rövidített nevet, valamint add meg a webshopod elérési útvonalát és kattints a Létrehozás gombra.
  Shoprenter webáruház és a Webshippy logisztikai rendszer összekapcsolása
 4. Az új webáruház hozzárendelésre került a profilodhoz. Ahhoz, hogy létrehozd a kapcsolatot a két rendszer között, meg kell adnod a Shoprenter API felhasználónevedet, jelszavadat, valamint a boltod Shoprenter URL címét (boltodneve.shoprenter.hu). Ezeket a Shoprenter adminisztrációs rendszeréből szerezheted meg.
  Shoprenter webáruház és a Webshippy logisztikai rendszer összekapcsolása
 5. Egy új böngésző ablakban nyisd meg a Shoprenter felületét, majd  válaszd a Beállítások / Integrációk / Logisztika / Webshippy – Kiszervezett logisztika menüpontot.
  Shoprenter összekapcsolása a Webshippy kiszervezett logisztikai rendszerrel
 6. A legördülő menüben állítsd át a StátusztEngedélyezett” állapotra és a jobb felső sarokban található Mentés gombra kattintva véglegesítsd a beállításokat.
 7. Mentés után megjelenik az API felhasználóneved és jelszavad. Ezeket másold ki egyenként és illeszd be a Webshippy admin felületén a megfelelő mezőkbe. A Shoprenter API URL mezőbe írd be a Shoprenter URL címét a boltodnak (boltodneve.shoprenter.hu), majd véglegesítsd a beállításokat a Módosítások mentése gombra kattintva.
  Shoprenter összekapcsolása a Webshippy kiszervezett logisztikai rendszerrel
 8. A Webáruház beállításai között további működést szabályozhatsz, pl. hogy szinkronizálja-e vissza a rendszer az árukészletedet a Webshippy rendszeréből vagy sem stb.

Az automatizált számlázás helyes beállításáról itt olvashatsz bővebben.

Ne feledd: bármikor elakadsz, a Webshippy onboarding menedzserei készséggel állnak a rendelkezésedre!

Hasznos volt ez a tartalom?

Leave A Comment

*
*